Cégünkről

Cégünkről

Az EURO PÁLYÁZAT Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a vállalati szektor számára professzionális szinten nyújt kizárólag sikerdíjas pályázatírási, pályázati tanácsadási és projektmenedzsment szolgáltatást.

Cégünk küldetése, hogy a magyar kis- és közepes vállalkozások az uniós és hazai pályázati forrásoknak köszönhetően minél több beruházást, fejlesztést valósíthassanak meg, illetve új munkahelyeket hozzanak létre.

A Társaságnál hiszünk az úgynevezett „személyes tanácsadásban”, így más pályázatíró cégekkel ellentétben, mi nem csak megírjuk a pályázatot, de személyesen is felkeressük Önöket, annak érdekében hogy felmérjük vállalkozása vagy szervezete beruházási terveit, és azokhoz támogatási lehetőségeket rendeljünk hozzá. Mindez lehetővé teszi, hogy későbbi EU-s pályázati források megjelenésekor már ügyfélspecifikusan hívjuk fel figyelmüket az Önök számára releváns pályázati lehetőségekre, és ezáltal maximalizálni tudjuk az Önök vállalkozása által elnyerhető támogatásokat.

Mindezek mellett cégünk térítésmentesen készíti el az Ön cége vagy szervezete számára releváns pályázati forrástérképet, illetve figyeli a későbbiekben megjelenő pályázati lehetőségeket.

Keressen meg bennünket, amennyiben kíváncsi vajon az Ön vállalkozása milyen támogatási lehetőségekre lenne jogosult, és 3 munkanapon belül elküldjük az ingyenes forrástérképet!

INGYENES pályázatfigyelő

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az Europályázat hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

KÉRDÉSE VAN?

Nem kapott választ minden kérdésére?

Írjon nekünk, szívesen válaszolunk kérdéseire!

Ügyfeleink mondták

Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal a már hat nyertes pályázat miatt!

Bánáti Ottó, Furnér-Pack


 

 

 

 

 

 

 

 

 

CÉGÜNKRŐL

SZOLGÁLTATÁSAINK

PÁLYÁZATOK

KÖZÖSSÉGI MÉDIA: social-youtube.pngsocial-fb.png


Irodánk:

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

2040 Budaörs, Liliom utca 20.

 

 

Mail: info@europalyazat.hu

Tel.: +36-20-371-19-61